CATALA

ANIMAT és un centre de Psicologia i Psicoteràpia orientat per a persones que en algun moment de les seves vides necessitin l’ajuda d’un professional per tirar endavant.

Els principals problemes que tractem són ansietat, depressió, fòbies, problemes de parella i estrès, entre d’altres.

Si et sents deprimit, sense ganes de llevar-te pel matí, creus que les coses no valen la pena, sents tristesa o melancolia, ANIMAT t’ajudarà a afrontar la teva situació personal i tirar endavant.

Si tens angoixa, nervis incontrolats, sents que no pots controlar la situació,  ANIMAT et donarà les eines necessàries per tornar a tenir el control de la teva vida.

Si tens pors irracionals a alguna situació o cosa, ANIMAT t’ajudarà a comprendre les teves pors per enfrontar-te a elles...

Si tens problemes de parella, si creieu que la vostra relació no va cap a enlloc,, ANIMAT us ajudarà a trobar el camí de la comunicació per trobar una solució.

Si el dia a dia et desborda, si les exigències del teu treball o família fan que sentis que no pots arribar a tot. Si tens ganes de plorar per la impotència de no poder fer·ho tot o simplement tens masses obligacions, ANIMAT et donarà les eines necessàries per què puguis afrontar el teu dia a dia d’una manera més eficaç.

Amb la finalitat de poder ajudar·te, oferim teràpies, individuals, de parella, familiars i de grup.

I, com sabem la importància d’expressar les emocions i sentiments en la llengua pròpia, t’oferim la possibilitat de ser atès em

catalá, castellà, francès, o italià.

Perquè en ANIMAT l’important ets tu!!!!


ANIMAT Centro de Psicoterapia y Recursos Humanos
c/ Pau Claris 162, 4º1ª
08037 Barcelona


Tel: 658 08 04 67

c/ Pau Claris 162, 4º1ª Barcelona 08037 Spain Tel: 658 08 04 67 email: animat.psicologia@gmail.com